09 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

KAYIP DAĞCILARDAN 16 GÜNDÜR HABER YOK!

Bursa'da kaybolan dağcının eşinden duygulandıran paylaşım

Kayıp dağcılardan 16 gündür haber yok!

17 Aralık 2019 Salı 17:56

Bursa Uludağ’da zirve tırmanışı yaparken, kaybolan iki dağcıdan 16 gündür haber yok. Amatör dağcıları arama çalışmaları 16’ncı günde de tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa haber...

Bursa Uludağ’da zirve tırmanışı yaparken, kaybolan iki amatör dağcı Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, büyük bir özveri içerisinde sürdürülüyor.

1 Aralık günü Uludağ'a gelen Efe Sarp ve Mert Alparslan zirve yolculuğu sırasında yoğun sis nedeniyle yönlerini kaybedip kaybolmuştu. İki kayıp dağcıyı arama kurtarma çalışmaları 16'ıncı gününde devam ederken kayıp dağcılardan Mert Alpaslan'ın eşi Burcu Alpaslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağlamaya devam ediyor.

Çalışmaların 7'inci ve 9'uncu gününde dağcılara ait mont, bere ve kar batonları Küreklidere Şelalesi yakınlarında bulunmuştu. Umudunu kaybetmeyen  Mert Alpaslan'ın eşi Burcu Alpaslan, daha öncede aramalara devam edilmesi konusunda yetkililere seslenmişti. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Burcu Alpaslan, "Sevginin olduğu yerde ümitsizlik olmaz. Sabırla bekliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet