08 Mayıs 2024
  • Bursa26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C

KANADA OKULLARI’NA İNSAN KAYNAKLARI ÖDÜLÜ

İnsan kaynakları ve kariyer sitesi SecretCV ödülleri sahiplerini buldu.

Kanada Okulları’na insan kaynakları ödülü

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:06

İnsan kaynakları ve kariyer sitesi SecretCV ödülleri sahiplerini buldu. Gençlerimizi çalışma hayatına kazandıran ve onlara yeni ufuklar açan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.

SecretCV, eğitim sektöründeki atılımları ile dikkat çeken, kendi alanında en çok ilan veren ve pek çok öğretmeni iş yaşamına kazandırarak öğrencilerimizin ve yeni nesillerin geleceğini şekillendiren eğitmenlerin önemini bir kez daha kavratan Kanada Okulları’na ödül vererek onurlandırdı.

KANADA OKULLARI NEDEN BU KADAR ETKİN?

2016’dan beri ülkemizde PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) skorlarında yıllardır tutarlılıkla kendi yerini muhafaza eden Kanada Ekolünü uygulama misyonuyla yola çıkan okul, Türk değerlerini de uygulama alanına yansıtarak eğitim alanında benzersiz bir müfredat oluşturdu.

Kanada Okulları Eğitim Koordinatörü Ayşen Karşit, eğitim dünyasına getirdikleri yenilikler hakkında şu bilgileri verdi:

“Bizler Kanada Ekolü’nü ülkemize taşırken yalnızca eğitim değerini değil eğitimin nasıl bu denli başarılı ve tutarlı olduğunu da inceledik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda öğretmenlerin farklı materyallerle çalışmak ve uygulama alanında yenilikçi yaklaşımlar temellendirmekle değerlendirildiklerini ve Kanadalı yöneticilerin öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki etkilerini sürekli olarak denetlediklerini gördük. Bu nedenle bizler de Kanadalı yetkililerin yılda birkaç kez kontrol sürecine tabi tuttuğu ve öğretmenlerin her üç ayda bir eğitime sokulduğu, yenilikçi ve ilerlemeci bir yaklaşım benimsedik. Bu yaklaşımımızın sonuçlarını da uluslararası projeler, üniversite kabulleri, burs olanakları, sanat ve spor dallarında kazandıkları madalyaları ile kanıtlayan öğrencilerimiz sayesinde deneyimledik. Bu nedenle öğretmenlerimiz bizler için çok değerli ve eğitim yaklaşımımızın en sağlam yapı taşıdır.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür