12 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

HDP’Lİ VEKİL BURSA'DAKİ SALDIRIYI KINADI

Becerikli, Bursa'da sivil halkı hedef alan her türlü eylemi kınadıklarını söyledi.

HDP’li Vekil Bursa'daki saldırıyı kınadı

28 Nisan 2016 Perşembe 14:57

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Bursa'da sivil halkı hedef alan her türlü eylemi kınadıklarını söyledi.

HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Bursa'da bir kadın canlı bombanın kendini patlatmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. CİHAN'a konuşan Becerikli, Bursa'da yaşanan saldırı her şeyden önce, tasvip etmediklerini belirterek, sivilleri hedef alan hiçbir eylemi kabul etmenin mümkün olmadığını kaydetti.

Saldırıyı kim yapmış olursa olsun kendileri için aynı olduğunu belirten Becerikli, "Sivil halka zarar vermek için yapılmış bir eylemdir. Yaşanan olayı kınıyoruz. ABD daha önce kendi vatandaşlarına uyarı yapıp Bursa ve Batman'ın da aralarında bulunduğu belli illerin isimlerini vererek, vatandaşların dikkatli olmasını istemişti. Böyle bir duyum varsa, orada çok saha sıkı önlemler alınabilirdi. Sivilleri hedef alacak olan eylemler önceden tespit edilip önlenmelidir. Yaşanan olayı kesinlikle kabul etmediğimizi ve olayı kınadığımızı belirtmek istiyoruz." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset