19 Mayıs 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

HABERİ DUYAN ORAYA KOŞTU!

Öğretmenin bıçaklandığını duyan veliler örencileri evlerine götürmeye koştu

Haberi duyan oraya koştu!

22 Eylül 2017 Cuma 12:40

BURSAda bu sabah merkez Yıldırım İlçesi İhsan Dikmen İlkokulu'nda meydana gelen olayda, bir öğrencisinin annesinin bıçaklı saldırısı sonucu sırtından ve kolundan yaralanan öğretmen Tolga Daştan, Muradiye Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Olayın duyulmasının ardından okula gelen birçok veli, eğitimin devam etmesine rağmen çocuklarını okuldan alarak evlerine götürdü.
 
 
"Okullar yol geçen hanı gibi..."
 
Olayın yaşandığı okulu ziyaret eden Eğitim İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona, "Bursa'da okullar yol geçen hanı gibi. Öğretmen ve öğrencilerin hayatı bu kadar ucuz mu " diyerek önlemlerin yetersiz olduğunu savundu.
 
Rona açıklamasında; "Bu sabah Namazgah İhsan Dikmen İlkokulu'nda bir meslektaşımız öğrenci velisinin bıçaklı saldırısında yaralandı. Daha birkaç gün önce Bursa Valisi okullarda gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söylemişti. Bir kez daha gördük ki okullar yol geçen hanı gibi...
Oysa ki eğitimi yönetenlerin bulunduğu kamu binalarına katı güvenlik tedbirleri alınıyor. Onların can güvenliği önemli de, öğretmen ve öğrencilerin yaşamı bu kadar ucuz mu!!!
Yeter artık öğretmene şiddet son bulsun!" diye konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet