20 Eylül 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

GEMLİK'TE TIR'LA DEHŞET SAÇTI!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde TIR önce kahveye girdi ardından otomobilleri biçti...

Gemlik'te TIR'la dehşet saçtı!

05 Ağustos 2017 Cumartesi 21:52

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir TIR şoförü dehşeti yaşandı. İlk belirlemelere göre olayda 7 kişi yaralandı.Eniştesiyle kavga eden şoförün, TIR'la kahveye girmeye çalıştığı, ardından da otomobilleri altına aldığı öğrenildi.
 
Bursa son dakika...
 
Gemlik'teki Orhangazi caddesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir TIR önce kahveye girmek istedi. Balkona takılarak kahveye giremeyince, ardından caddedeki çok sayıda araca çarptı. Cadde savaş alanına döndü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Çok sayıda vatandaş caddede toplandı.Araçlarda sıkışan yaralılar güçlükle çıkarıldı. Polis caddeyi boşaltmak için çaba harcadı. İlk belirlemelere göre, olayda yaralanan 7 kişi Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
 
ENİŞTESİYLE KAVGA ETMİŞ!
 
İlçedeki Orhangazi Caddesini savaş alanına çeviren olayla ilgili korkunç bir son dakika bilgisi geldi. İddiaya göre eniştesiyşe kavga eden şoför, TIR'ı bilerek insanların üzerine sürdü.
 
İddiaya göre; eniştesiyle kavga eden Z.T. adlı TIR şoförü, TIR'la eniştesinin peşine düştü. İlk olarak caddedeki bir tost arabasını ezen TIR şoförü, daha sonra insanların olduğu kahveye TIR'la girmeye kalkıştı. Kahveye girerken balkon engeline takılan şoför, daha sonra TIR'ı caddedeki araçların üzerine sürdü.
 
Cadde üzerindeki 7 aracı biçen TIR şoförü, olay yerinden kaçtı. Şoför daha sonra İstiklal Caddesi'ndeki bir tekel bayi önünde vatandaşlar tarafından yakalanarak, polise teslim edildi.
 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER, TIKLA İZLE:

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet