23 Eylül 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C

FETÖ'CÜLER GAZETEMİZİ HEDEF GÖSTERDİ!

FETÖ'nün sümüklü mendilinin peşinde koşanlar, Olay Bursa'ya saldırdı...

FETÖ'cüler gazetemizi hedef gösterdi!

23 Ağustos 2017 Çarşamba 18:30

Bursa ve Türkiye gündeminde ses getiren haberlere imza atan Olay Bursa, FETÖ'cü medyanın saldırısına uğradı. Olay Bursa'nın yazdığı gerçeklerden rahatsız olan kripto FETÖ'cüler, gazetemizi hedef gösterdi.
 
Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilen yazıda, Suriyeli öğrencilerin adres şartı aranmaması talimatı verdi. Olay Bursa olarak, önceki gün konuyu gündeme taşıyarak, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün konuyla ilgili resmi belgesini yayınladık.
 
Türk vatandaşları adres engeline takılırken, Suriyelilere tanınan bu ayrıcalık kısa sürede Tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Ulusal gazete ve internet sitelerinin 'skandal' başlığıyla sayfalarında verdiği haberi, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da, TBMM gündemine taşıdı.
 
 
 
İşte Olay Bursa'nın başarılı gazetecilik örneği olarak gündeme taşıdığı ve belgesini yayınladığı bu haber, kripto FETÖ'cüleri rahatsız etti.
 
Bursa Şehir adlı yerel gazete, haberimizi çarpıtarak, Olay Bursa ile birlikte haberi yayınlayan Odatv ve Sözcü gazetelerini "ırkçılık yapmakla" suçladı.
 
İsmi FETÖ ile anılan Nezir Asaroğlu'nun sahibi olduğu gazetede, Olay Bursa'ya "Irkçılık ve provakasyon" iftirası atıldı. Yayınlanan resmi belgeyi bile okumayı beceremeyenler, birilerinden aldıkları talimatla tarafsız gazeteciliğe saldırı başlattı.
 
 
 
SÜMÜKLÜ MENDİL PEŞİNDEKİ FETÖ'CÜLER...
 
Peki, Olay Bursa'nın tarafsız ve bağımsız gazeteciliğinden rahatsız olan Nesir Asaroğlu kim ve neden iftira atıyor?
 
Asıl mesleği don, atlet satmak olan Asaroğlu, "kimliği meçhul" abilerinden aldığı destekle gazete çıkarmaya soyundu. Belediyelerden aldığı reklam paralarıyla, klavye silahşörlüğü yapmaya başladı.
 
Asaroğlu, kripto FETÖ'cülerin çok sık kullandıkları yöntemin aynısını uygulayarak, sağa sola saldırarak FETÖ'cülüğünü gizlemeye çalışıyor. Gerek Bursa, gerekse ülke genelindeki FETÖ ile mücadeleye büyük destek veren Olay Bursa, Asaroğlu gibi kripto FETÖ'cüleri rahatsız ediyor. Tetikçi kalemler, bu nedenle gazetemizi hedef alıyor.
"HOCA EFENDİSİNE" LAF SÖYLETMİYOR
 
Pansilvanya'ya giderek FETÖ elebaşısının elini öpmesini ve fotoğraf çekmesiyle gündeme gelen, FETÖ elebaşısı için "Hoca efendime" laf söyletmem dediği belirtilen Asaroğlu'nun, çocuklarını da 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar kapatılan FETÖ okullarında okuttuğu ortaya çıkmıştı.
 
Nezir Asaroğlu, son olarak AK Parti'den atılması için disiplin kuruluna sevk edilmişti.
 
 
BURSA VALİSİ'Nİ DE HEDEF GÖSTERMİŞTİ
 
Kripto FETÖ'cü Nezir Asaroğlu, FETÖ'cülere karşı büyük mücadele veren ve başarılı operasyonlara imza atan Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü de hedef göstermişti. Asaroğlu sahibi olduğu gazetede, "Resepsiyonda alkol rezaleti" başlığıyla, Vali Küçük'ü hedef almıştı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet