10 Mayıs 2025
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

FELCİ OY KULLANMASINA ENGEL OLMADI

Antalya Muratpaşa Belediyesi, araçlarıyla engelli, yaşlı, hasta ve ulaşıma ihtiyacı olan oy kullanmak isteyen vatandaşlara yardımcı oldu. Belediye personeli, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşları ise ambulanslarla oy kullanmaya götürdü. Felçli

Felci oy kullanmasına engel olmadı

ANTALYA (CİHAN)- Antalya'da da seçmenler, genel seçim için sandık başına koştu. Özellikle yaşlı ve engelliler, zorluklara rağmen oy kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdi.

Muratpaşa ilçesinde arabalarıyla engelli, yaşlı, hasta ve ulaşıma ihtiyacı olanlara yardımcı olan belediye personeli, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşları oy kullanmaya götürdü. Bunlardan, 8. kattaki evinden cankurtaranla alından felçli Hüseyin Çelik de sağlık ekibi kontrolünde, oy kullanacağı Ramazan Savaş İlköğretim Okulu’na götürüldü. Yürüyemeyen Çelik, sedyeyle ikinci kata çıkarıldı. Görevlilerin yardımıyla seçmen kağıdı ve zarfı alan Çelik, bir akrabasının yardımıyla kabinde oy kullandı. Zarfı sandığa atarken, "Vatana, millete hayırlı olsun." tenennisinde bulunan Hüseyin Çelik, yine görevliler yardımıyla evine götürüldü. Belediyeye verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Vatandaşlık görevimi yerine getirmemize yardımcı oldular.” dedi.

Muratpaşa Belediyesi, sabahın ilk ışıklarından oy verme işlemi bitene kadar ilçede bulunan ve kendilerine ulaşıp kayıt yaptıran bütün vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel

Yükleniyor...