19 Mayıs 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

FACİA! YOLCU OTOBÜSLERİ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI!

Son dakika...Çok sayıda ölü ve yaralı var

Facia! Yolcu otobüsleri kafa kafaya çarpıştı!

20 Şubat 2017 Pazartesi 10:34

IĞDIR’ın Nahcivan’a açılan Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında karayolunda bu sabah iki yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada ilk bilgilere göre 8 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.
 
Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Aralık İlçesi ile Dilucu Sınır Kapısı arasındaki karayolunda bu sabah iki yolcu otobüsünün sis ve hatalı sollama yüzünden karşılıklı olarak çarpıştığını bildirdi.
 
ğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır-Aralık karayolu üzerinde iki otobüsün çarpışması sonucu sekiz kişinin hayatını kaybettiğini ve 28 kişinin de yaralandığını açıkladı.
 
Son dakika haberi Otobüsler çarpıştı: Sekiz ölü, 28 yaralı
Iğdır’da iki otobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e, yaralananların ise 28'e çıktı. Sabah 08.30 sıralarında Iğdır-Aralık karayolu üzerinde Ali Karadağ yönetimindeki 34 DY 9420 ve Hüseyin Otan’ın kullandığı 34 YK 9300 plakalı otobüsler kafa kafaya çarpışmış ve 7 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralanmıştı. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Iğdır İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol, şimdiye kadar kazada 3'ü Türk vatandaşı 8 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Biri ağır 28 kişinin de yaralandığını belirten Erol, yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin ise devam ettiğini kaydetti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet