16 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

'EY CUNTACILAR YATACAK YERİNİZ YOK'

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Katip Kaya, cuntacılara teslim olun çağrısında bulundu

'Ey cuntacılar yatacak yeriniz yok'

16 Ağustos 2016 Salı 12:14

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı özgür Katip Kaya, cuntacılara teslim olun çağrısında bulundu. Firari darbecilere teslim olmaları çağrısı yapan Kaya,"Kaçmayın, adam gibi ortaya çıkın. Hesap verin." dedi.
 
Bursa Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya, mesleki internet sitesi adalet.org üzerinden açıklamalarda bulundu.
 
Kaya, yazısında şunlara değindi:
 
“Gerçekten size her türlü imkanı sağlayan ülkeniz için ne yaptınız? Devletin en üst makamına gelmiş insan olarak kime hizmet ediyorsunuz? Ülkenin şan ve şerefi böyle mi korunur? Yaptıklarınız Mehmetçiğe yakışır mı?
 
Kaçmayın, adam gibi ortaya çıkın. İnandığınız bir dava varsa sonuna kadar savunun. Niçin silahlı darbe girişiminde bulunduğunuzu anlatın bizde öğrenelim. Türkiye bir hukuk devletidir. Artık hesap vakti geldi. Topluma maddi ve manevi olarak çok büyük zarar verdiniz. İnsanlara yaşattığınız bu hain ve şiddet içeren olaylar yüzünden insanları tedirgin ettiniz. Bir birine güvenlerini yok ettiniz, psikolojisini bozdunuz. Toplumu tam paranoyak yaptınız. Mehmetçiğin adını kirlettiniz. Ülkemizi rezil ettiniz.
 
Ey ülkeyi kaosun ve işgalin kıyısına getiren emperyalistlere hizmet eden yerli işbirlikçiler, sağa sola kaçmaya gerek yok. Artık seçiminizi yapın. Kimseyi yanıltmayın. Gelin teslim olun. Kanun karşısında yaptıklarınızın hesabını verin. Ey cuntacılar yatacak yeriniz yok! 15 Temmuz’da ne olduğunuzu gördük."
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet