28 Eylül 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C

EKİCİ: ESNAFIN SORUNLARININ KALICI ÇÖZÜMÜNE DÖNÜK PROJELERİMİZ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili adayı Akif Ekici, seçim bildirgelerinde esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük ciddi projeler olduğunu söyledi.

Ekici: Esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük projelerimiz var

GAZİANTEP (CİHAN)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili adayı Akif Ekici, seçim bildirgelerinde esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük ciddi projeleri olduğunu söyledi.

Söylemez Pasajı esnafını ziyaret eden Ekici, sorunları dinledi. Pasajın Gaziantep’e gelenlerin uğrak yeri olduğunu hatırlatan Ekici, “Şimdilerde bomboş olmasının ardında yüksek vergiler, yüksek kiralar, plansız açılan büyük alışveriş merkezleri ve yaratılan haksız rekabet ortamı var. Söylemez esnafının durumu sadece bu pasaja has bir durum değil. Bu esnaf aslında Türkiye’deki tüm esnafların aynası gibi.” dedi.

Esnafın sorunlarının çözümünün zor olmadığını söyleyen Ekici şöyle devam etti: “Seçim bildirgemizde esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük ciddi projeler var. CHP iktidarında esnafın da şirketler gibi kira, araç gideri, işyeri masraflarının vergiden düşebilmesini sağlayacağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkânının sahibi olmasını sağlayacağız. Halkbank’ı özelleştirmeyecek, KOBİ’lerin ve esnafın ihtisas bankasına dönüştüreceğiz. Emekli olmuş ancak işine devam eden esnafa Sosyal Güvenlik Destek Primi ödetmeyeceğiz. Tüm bu düzenlemelerle Söylemez esnafı da diğer esnaflar da eski hareketli, bol kazançlı günlerine geri dönecekler.” CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset