21 Eylül 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

DOKTORLAR DURAN KALBİ 4 KEZ ÇALIŞTIRDI

Bursa'da fenalaşıp yere düşen genç kadın kurtarılamadı

Doktorlar duran kalbi 4 kez çalıştırdı

30 Haziran 2017 Cuma 19:41

Bursa'da, evinin kapısı önünde fenalaşıp yere düşen 29 yaşındaki Hüsra Pınar Çakır'ın hastanede duran kalbi 4 kez çalıştırıldı. Ancak Çakır'ın kalbi 5'inci kez durdu. Genç kadın kurtarılamadı.
 
İnegöl İlçesi'nde erkek öğrenci yurdunda müdür olarak çalışan eşi Yunus Emre Çakır'ın, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra eşi Hüsra Pınar Çakır, bir çocuğu ile merkez Yıldırım İlçesi Esenevler Mahallesi'nde oturan anne ve babasının yanına yerleşti. Genç kadın dün cezaevine gitmek için evinden çıkarken kapıda rahatsızlanıp yere düştü.
 
Ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının duran kalbi 4 kez çalıştırıldı. Yoğun bakım ünitesinde alınan Çakır'ın kalbi burada 5'inci kez durdu. Doktorların tüm müdahalesine rağmen genç kadın kurtarılamadı.
 
kalp.jpg
 
Bursa Adli Tıp Kurumu'nda ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılan Hüsra Pınar Çakır'ın cenazesi, bugün Erikli Mahallesi'ndeki Fatma Ana Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet