21 Mayıs 2025
  • Bursa24°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara17°C

DİYARBAKIR'DA İŞ BIRAKMA EYLEMİNİN ARDINDAN CADDELERDE TEMİZLİK BAŞLATILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da meydana gelen kanlı katliamı protesto etmek amacıyla sendikaların aldığı iki günlük iş bırakma eyleminin ardından kentte biriken çöpleri toplamaya, kirlenen caddeleri yıkamaya başladı.

Diyarbakır'da iş bırakma eyleminin ardından caddelerde temizlik başlatıldı

DİYARBAKIR (CİHAN)- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da meydana gelen kanlı katliamı protesto etmek amacıyla sendikaların aldığı iki günlük iş bırakma eyleminin ardından kentte biriken çöpleri toplamaya, kirlenen caddeleri yıkamaya başladı.

Şehrin birçok noktasında biriken çöpleri toplamak için hızla temizlik çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile ilçe belediyelerin temizlik ekipleri, dün akşam vardiyasında biriken çöpleri topladı. Gece saat 01.00’e kadar devam eden çalışmalar, sabah saat 03.00’den itibaren yeniden başladı. 352 temizlik personeliyle, hizmet alanı olan 62 ana arterde, 14 yol süpürme aracı, 7 çöp toplama aracı, 3 mini hafriyat toplama aracı, 1 adet kepçe ve 2 kaldırım temizleme aracıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca ilçe belediyeler tarafından ara sokak ve caddelerde yürütülen temizlik çalışmasına ekipman ve araçlarla destek verdi. Çok kirlenen Kayapınar Sıtkı Göral Caddesi, Bağlar Sento, Fatih ve Cemiloğlu Caddelerini deterjanlarla yıkayan Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik çalışmasına, Sıtkı Göral Caddesi’nde esnaflar da kaldırımları yıkayarak destek verdi.

CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel

Yükleniyor...