20 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

DEVLET HASTANESİNDE İKİNCİ YANGIN

Eski devlet hastanesi yerleşkesinde bir binada çıkan yangın ...

Devlet hastanesinde ikinci yangın

28 Nisan 2016 Perşembe 07:18

Malatya'da atıl vaziyetteki eski devlet hastanesi yerleşkesinde bir binada çıkan yangın maddi hasara yol açtı. 25 Nisan'da da ana binanın çatısı tamamen yanmıştı.

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. Hastane yerleşkesindeki tek katlı bir binanın içinde yangın çıktı ve binanın çatısı alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Boş ve kullanılmayan binada maddi hasara neden olan yangının madde bağımlıları tarafından çıkartılmış olabileceği belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

25 Nisan Pazartesi günü de ana binanın çatısında, yıkımı üstlenen firmanın söküm yaptığı ve demir kestiği esnada çıkan kıvılcımlar yangına sebep olmuş, çatı tamamen küle dönmüştü. Malatya'da yeni Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesinden dolayı eski yerleşke Eylül 2013 tarihinden beri atıl durumda duruyor. Eski hastane, yeni hastanenin yapımı karşılığında Beydağı Hastanesi ile birlikte TOKİ'ye devredilmişti.

Devlet hastanesinde ikinci yangın

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel