16 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

DEAŞ BÖLGE SORUMLUSU ADLİYEDE!

DEAŞ'ın bölge sorumlusu,adliyeye sevk edildi.

DEAŞ bölge sorumlusu adliyede!

04 Mart 2019 Pazartesi 11:38

Bursa'da gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'nın Halep ve Deyrezzor bölge sorumlusu, emir komutanı İbrahim T., adliyeye sevk edildi. 

Bursa haber...

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında, örgüt üyesi bir kişinin  Yıldırım ilçesinde bir evde saklandığını tespit etti. Ekipler, yoğun güvenlik önlemleri altında eve operasyon düzenledi. Operasyonda, DEAŞ silahlı terör örgütünün, Suriye'nin Halep ile Deyrezzor bölge sorumlusu ve emir komutanı olduğu belirlenen İbrahim T., gözaltına alındı.

DEAS TEROR ORGUTUNUN SURIYE'NIN HALEP VE DEYREZZOR BOLGE SORUMLUSU VE EMIR KOMUTANI I.T., BURSA'DA GOZALTINA ALINDI. FOTO:BERKTUG ONCU-BURSA-DHA-ARŞİV

Bursa haber...

İbrahim T.'nin, örgüt saflarında, örgüt üyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğrafları, dijital materyaller ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan İbrahim T., ifadesinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

DEAS TEROR ORGUTUNUN SURIYE'NIN HALEP VE DEYREZZOR BOLGE SORUMLUSU VE EMIR KOMUTANI IBRAHIM T., ADLIYEYE SEVK EDILDI. FOTO:HALIL OZCOBAN-BURSA-DHA-

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet