17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

DAVUTOĞLU, VARTO'DA ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un Varto ilçesinde çocuklarla futbol oynadı.

Davutoğlu, Varto'da çocuklarla futbol oynadı

01 Mayıs 2016 Pazar 17:36

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un Varto ilçesinde çocuklarla futbol oynadı.

Davutoğlu, Muş'un kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlamaları ve toplu açılış törenine katıldıktan sonra helikopterle Varto ilçesine geçti.

Eşi Sare Davutoğlu ile AK Parti Varto İlçe Başkanı Figen Ergül'ün oğlu İsmail Ergül'ün nikah törenine katılan Davutoğlu, burada İsmail Ergül ve Sevgi Bingöl çiftine hediye verdi. Burada söz alan Davutoğlu, İlçe Başkanı Figen Ergül'ün evinin terör saldırılarında evinin kuşatıldığını; Ergül'ün milletin onurunu yiğitçe savunduğunu söyledi. Davutoğlu, daha sonra Evlilik Cüzdanı'nı geline verdi.

Daha sonra beraberindekilerle AK Parti Varto İlçe Başkanlığı'na yürüyen Davutoğlu, yol üzerinde bir kırtasiyecide kitapları inceledi; ardından çocuklara kitap dağıttı. Ardından bir mahallede kadınlarla sohbet eden, çocuklara satranç takımı ve çikolata dağıtan Davutoğlu, görevli Özel Harekâtçılarla da fotoğraf çektirdi, bir Özel Harekâtçının ailesi ile telefonla görüştü.

Daha sonra İmam Hatip Lisesi basketbol sahasında top oynayan çocukları gören Davutoğlu, sahada Mehdi Eker, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve çocuklarla birlikte futbol oynadı. Davutoğlu, oynadıkları futbol topuna imzasını atıp gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okulun bahçesinden ayrıldı.

Davutoğlu'na ziyaretlerinde; TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Mehdi Eker, Selçuk Özdağ, Vedat Demiröz, Recep Akdağ, Ayhan Sefer Üstün, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muş Milletvekili M. Emin Şimşek de eşlik etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset