16 Haziran 2024
  • Bursa27°C
  • İstanbul27°C
  • Ankara23°C

ÇOCUKLAR YAZ MACERALARINI ÇİZİYOR!

En renkli resim yarışması başlıyor

Çocuklar yaz maceralarını çiziyor!

19 Eylül 2017 Salı 15:49

Adeland En Renkli Macera Resim Yarışması'nın ikincisi başlıyor. Çocukları, geride bıraktıkları yaz tatilini, tatil arkadaşlarını ve yaşadıkları yaz maceralarını resimle anlatmaya davet eden yarışmanın son başvuru tarihi 1 Kasım 2017.

Renklerin eğlenceli dünyasını çocukların hayatına taşıyan Adeland 'En Renkli Macera' resim yarışmasıyla, Türkiye'nin hayallerini en iyi resmeden çocuklarını arıyor. Hayal gücüne güvenen çocuklar yarışmaya katılarak büyük ödülleri kazanma şansı yakalıyor. Sunduğu boya ve kırtasiye ürünlerinin yanı sıra bir ilki gerçekleştirerek kendi hikâyesini, karakterlerini, ülkesini ve eğlence setlerini yaratan Adeland çocuklara hem resim sanatının maceralı ve eğlenceli yönünü, hem de yaratıcılık, takımdaşlık, paylaşım, arkadaş ve aile gibi değerleri aşılamayı hedefliyor.

Miniklerin hem yaratıcılıklarının hem de hayal güçlerinin gelişimine destek olmayı hedefleyen Adeland'ın "En Renkli Macera" resim yarışmasına 4-6 yaş ve 7-8 yaş grubundaki çocuklar katılabiliyor. Tüm Türkiye'de anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmada, her iki yaş grubundan ilk 3'e girenler ayrı ayrı ödüllendiriliyor.

Değerlendirmeler Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin KARADENİZ, Sanat Yönetmeni Ilgın Itır MİDİLLİOĞLU ve Kağıt vs. Dergisi Editörü Deniz ARSAN'ın yer aldığı jüri tarafından gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel