28 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

CHP'NİN BURSA ADAYI BELLİ OLDU!

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı yarın açıklanacak...

CHP'nin Bursa adayı belli oldu!

17 Aralık 2018 Pazartesi 15:58

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı yarın yapılacak olan Parti Meclisi (PM) toplantısından sonra açıklanacak. Bursa için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Bursa haber...
 
CHP, Bursa, İstanbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile birlikte yaklaşık 400 ilçenin adayını daha yarın açıklayacak.
 
31 mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi 467 belediye başkan adayını açıklayan CHP, kalan belediye başkan adaylarının bir bölümünü de, yarınki PM toplantısından sonra kamuoyuna duyuracak.
 
Bursa haber...
 
Parti kulislerinden sızan bilgilere göre, CHP’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey aday gösterilecek.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya için ise, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek adlarını ön plana çıktığı belirtiliyor.
 
Mustafa Bozbey
 
İZMİR VE ANKARA ADAYLARI GELECEK HAFTA
 
Ankara, İzmir ve Mersin ile birlikte 10 ilin belediye başkan adaylarının ise 24 Aralık’ta açıklanacağı öğrenildi. Ankara'da Mansur Yavaş’ın adı öne çıkarken, Sinan Aygün ve Cengiz Topel için de anketler yapıldığı öğrenildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Tunç Soyer'de karar kılındığı iddia edildi.
 
CHP’nin Mersin adaylığı için İstemihan Talay, Fikri Sağlar ve eski Milletvekili Serdal Kuyucoglu’nun adları geçiyor. Adana'da, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar üzerinde duruluyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet