21 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

CHP'DE KARACA MİTİNGİ!

İsmet Karaca'nın adaylık açıklaması mitinge dönüştü

CHP'de Karaca Mitingi!

05 Ocak 2018 Cuma 15:06

CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca'nın Bursa İl Başkanlığına adaylık açıklaması adeta mitinge dönüştü. Karaca'yı desteklemeye gelen partililer İl binasına sığmadı.
 
Karaca'nın açıklamasına CHP Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal'ın yanı sıra Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'da katıldı.
 
Bursa haber...
 
 
 
 
CHP il teşkilatı 7 Ocak tarihinde yeni il başkanını belirleyecek. Bugün CHP Bursa İl Başkanlığı'nda adaylık açıklaması yapan Karaca, kendisini desteklemeye gelen ve il binasına sığmayan partililere bina önünde yeniden konuşma yapmak zorunda kaldı.
 
Adaylık açıklamasında genel ve yerel siyasi konulara değinen Karaca, Partiden gelen talepler doğrultusunda aday olduğunu ve kendisininde sorumluluktan kaçmadığını söyledi.
 
Türkiye'nin Cumhuriyet döneminin en karanlık dönemini yaşadığını kaydeden Karaca, ortak paydası Atatürk olan tüm yurttaşlarımızla bu karanlık dönemi püskürteceğiz dedi.
 
 
Bu süreçte Bursa'nın da bitirildiğini dile getiren Karaca; "kayyum atanacaksa önce Bursa'ya atanması gerek. Yanlış politikalarla Bursa Büyükşehir borca battı ve Bursa maalesef her anlamda bitirildi. Biz tüm bunların hesabını soracağız'diye konuştu.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet