18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

CHP, OSMANGAZİ'YE RAMAZAN KOLİLERİNİ SORDU

Kimden ne kadara alınıyor,kimlere dağıtılıyor?

CHP, Osmangazi'ye ramazan kolilerini sordu

05 Mayıs 2016 Perşembe 14:34

Ensar Vakfı’na çekilen peşkeşi Bursa gündemine taşıyan CHP Osmangazi İlçe Örgütü bu kez Ramazan kolilerinin peşine düştü.
 
Geçtiğimiz yıl yardım kolilerinin dağıtımında yaşanan adaletsizlikten kaynaklı şikayetlerin bu yıl tekrarlanmaması için harekete geçen ilçe örgütü, 'ramazan erzağı’ ve ‘Konukevleri’ hakkında Osmangazi Belediyesi’ne önerge verdi.
 
5 maddeden oluşan önergede, yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili erzak çalışması yapılıp yapılmadığı,yapılıyorsa kolilerin kimden, ne kadara alınacağı soruldu.
 
Önergede; Erzakların paket başına düşen fiyatının belirtilmesi istenerek,ihtiyaç sahiplerinin neye göre belirlendiği,kolilerin ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırılacağı, dağıtılma sistemi,ve ihtiyaç sahipleriyle ilgili muhtarlarda ya da muhtarlık dışındaki kişi ve kurumlardan bu konu hakkında bilgi alınıp alınmadığı da soruldu.
 
 
ÖNERGEDE KONUK EVLERİ DE VAR
Soru önergesinde Belediye Kanunu’nun 14.cü maddesine göre, Nüfusu 100.000’in üzerinde olan belediyelerin bu konukevlerini açma zorunluluğuna dikkat çeken CHP Örgütü, Belediye’nin bu çalışmayı ivedilikle başlatması ve konuyla ilgili CHP Grubu’nun yazılı olarak bilgilendirilmesini talep etti.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet