29 Mart 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

CHP BURSA'DAN ERDOĞAN MİTİNGİ AÇIKLAMASI

CHP Bursa İl Başkanı Karaca; "Otobüslere kimse binmedi, mitingi iptal ettiler. "

CHP Bursa'dan Erdoğan mitingi açıklaması

05 Temmuz 2022 Salı 17:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa programının iptali ile ilgili belirsizlikler sürerken CHP İl Başkanı İsmet Karaca önemli iddialarda bulundu. Karaca, Erdoğan'ın Bursa programının katılım düşüklüğü nedeniyle iptal edildiğini savunarak, "11 milletvekili, Büyükşehirle birlikte 14 belediyelerinin olduğu Bursa'da AKP miting yapamıyor. Cumhurbaşkanı rahatsızlanmış, hepsi boş. Hiç ilgi görmedi, vatandaşları taşıyorlardı ama bu kez ilçelere gönderdikleri otobüslere kimse binmedi, dediler ki vatandaş gelmiyor, mitingi iptal ettiler. " dedi.

Bursa haber...     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hafta sonu Bursa’da gerçekleştireceği miting ve açılış törenleri programa saatler kala iptal edilmişti. Konu hakkında Ak Parti'den resmi bir açıklama yapılmazken, AS TV’nin yayınına telefonla bağlanan AK Parti Milletvekili Refik Özen, Erdoğan’ın “soğuk algınlığı” nedeniyle programlara katılamadığını söylemişti.


Konu hakkında açıklama yapan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ise programın, katılımcı bulunamadığı için iptal edildiğini söyledi.




İsmet Karaca konuşmasında; "AKP'nin son günleri. Birkaç gün önce Bursa'da miting bile yapamadılar. Hiç başka yerlere çekmesinler, 11 milletvekili, Büyükşehirle birlikte 14 belediyelerinin olduğu Bursa'da AKP miting yapamıyor. Cumhurbaşkanı rahatsızlanmış, hepsi boş. Hiç ilgi görmedi, vatandaşları taşıyorlardı ama bu kez ilçelere gönderdikleri otobüslere kimse binmedi, dediler ki vatandaş gelmiyor, mitingi iptal ettiler. Bursa mitinginin iptal edilmesinin tek sebebi vatandaşın ilgi göstermemesidir. AKP'nin yıllardır her seçimde en az 10 milletvekili çıkardığı, Büyükşehir dahil birkaç ilçe hariç belediyeleri kazandığı Bursa'da artık işler ters dönmüştür ve yerel yöneticiler de bunun farkında oldukları için son vurgunlarını yapıyorlar. Günleri sayılı, yanlış işlerden dönülecek. Biz sadece Cumhuriyet Halk Partililer değil, bu kentin sakini değil, sahibiyiz. En başta AKP'li yetkilileri bu yanlıştan dönmeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet