16 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

CHP BURSA'DA BOMBA İDDİA!

Mustafa Bozbey'le ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

CHP Bursa'da bomba iddia!

03 Eylül 2019 Salı 15:03

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı Bursa toplantısında yaşanan kavganın yankıları sürerken Mustafa Bozbey'le ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

CHP'de yerel seçim sonrası yaşanan çatlak, kavgayla birlikte daha da büyüdü ve partideki Mustafa Bozbey karşıtlarını harekete geçirdi.

CHP kulislerinde yankılanan habere göre, Bozbey muhaliflerinin Mustafa Bozbey'in CHP'den ihraç edilmesi için harekete geçtiği öğrenildi.

Bursa haber...

Yerel seçimlerde başta İstanbul olmak üzere önde gelen büyükşehir belediye başkanlıklarını kazanan CHP'de Bursa krizi büyüyerek devam ediyor. İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve CHP milletvekilleri ile Mustafa Bozbey'in arası  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı programda yaşanan kavgayla daha da açıldı. 
 
Toplantıda, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un belediye başkan adayı Mustafa Bozbey’i desteklemediği için kaybedildiğini öne süren Yıldırım Meclis Üyesi Recep Bayram, Akkuş’a tepki gösterip mikrofon atınca ortalık karışmış, salonda uzun süreli arbede yaşanmıştı.


Yaşanan olayların CHP Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey'in provakasyonu olduğunu ileri süren CHP'deki Bozbey muhaliflerinin harekete geçtiği öğrenildi. Recep Bayram disipline verilirken, partideki Bozbey muhaliflerinin Mustafa Bozbey'inde partiden ihraç edilmesi için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet