15 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

CHP BURSA TARLAYA İNDİ!

İşçi bulamayan çiftçiye yardım ederek domates ektiler...

CHP Bursa tarlaya indi!

11 Mayıs 2020 Pazartesi 16:27

Koronavirüs nedeniyle mevsimlik işçilerin gelemediği Bursa'da çiftçilere CHP'liler yardım etti.
CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa milletvekili Nurhayat Alataca Kayışoğlu ve beraberindeki CHP'liler Karacabey'de domates ektiler.

Bursa haber...

Koronaviirüs nedeniyle yaşanan mevsimlik işçi krizi Bursa'da da etkisini gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Bursa'nın Yenişehiir İlçesinde tarlaya inen CHP Bursa, bugün ise Karacebey'e çıkarma yaptı.
CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa milletvekili Nurhayat Alataca Kayışoğlu ve beraberindeki CHP'liler işçi bulamayan bir çiftçinin tarlasına domates ektiler.



Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, "Fabrikada tarlada ayak izimiz alın terimiz olacak" dedi


Karaca açıklamasında; "Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Aysel Okumuş, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Can Yılmaz, Karacabey İlçe Başkanımız Gönül Avil ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte tarımsal üretim maliyetlerinin arttığı salgın döneminde mevsimlik tarım işçisi bulamayan Karacabey Akçasusurluk köyünde bir çiftçimize dikim zamanını geçirmeden domates dikimine yardımcı olduk. Geleneğimizde her dönem var olan dayanışma ve imece kültürünü yaşatmaya ve tarımsal üretimde sıkıntı yaşanmaması için çiftçilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet