10 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

ÇELİK: TECRÜBELERİNİ BURSA'YA AKTARACAK

İznik Batum - Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği iftar düzenledi

Çelik: Tecrübelerini Bursa'ya aktaracak

03 Temmuz 2016 Pazar 13:25

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valisi İzzettin Küçük, İznik Batum - Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, Ramazan ayında gösterilen birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunun hayatımızın geneline yayılması gerekliliğine dikkat çeken Bakan Çelik, "Ramazan ayının son günlerindeyiz. İnşallah kadrini kıymetini bilerek idrak etmişizdir. Bizler Ramazan ayından razıyız. Ama mühim olan o bizden razı olarak mı ayrılıyor?Yoğun programlara rağmen apar topar bu akşam buraya sizlerle birlikte olmaya geldik. Sayın Valimiz de sağolsun, bizlere eşlik etti. Şanlıurfa'da 3 yıl kendisiyle birlikte çalıştık. Tecrübelerini inşallah Bursa'ya aktaracak. Ben kendisine yeniden başarılar diliyorum. Bu akşam burada İznik'in bu güzel göl kenarında sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getiriyor, geceye emek verenleri yürekten kutluyorum" dedi.

celik.jpg

İftar programında konuşan Vali Küçük ise, "Gerçekten muhteşem manzarası olan bir yerde ikamet ediyorsunuz. İznikliler olarak çok şanslı bir ahalisiniz. Sayın Bakanım Şanlıurfa Milletvekili ve Bakanı, fakat Bursa'nın da medar-ı iftiharı, evladı.. Kendisinin himayelerinde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah bu başarıyı Bursa'da da göstereceğiz. Ben şimdiden yaklaşan Ramazan bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

kucuk.jpg

İftar sonunda Bakan Çelik ve Vali Küçük, yakında bulunan çay bahçesinde ilçe halkıyla bir süre sohbet etti.

vali-kucuk-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet