22 Eylül 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara13°C

ÇALDIKLARI HER TELEFONA 1 HAP!

Bursa'da yakalandılar

Çaldıkları her telefona 1 hap!

29 Ağustos 2017 Salı 16:11

BURSA'da, görüşme yapacaklarını söyleyerek yaşı küçük çocukların cep telefonlarını alıp kaçan Kamil S. (20) ve Enes T. (20) yakalandı. Kamil S.'nin diğer şüpheli Enes T.'ye çaldığı her telefon karşılığında uyuşturucu hap verdiği ortaya çıktı.
 
BURSA HABER...
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde 2 kişinin, özellikte yaşı küçük çocukların yanlarına giderek, telefon görüşmesi yapmak için cep telefonlarını istedikleri ve daha sonra çalarak kaçtıkları ihbarı üzerine harekete geçti. Güvelik kamerlarını takibe alan polis şüphelilerin farklı suçlardan çok sayıda kayıtları bulunan Kamil S. ile Enes T.olduğunu belirledi. İki şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.
 
 
Bursa haber...
 
ÖDÜLÜ UYUŞTURUCU
 
Kamil S. ile Enes T., ifadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerden Kamil S.'nin, Enes T.'ye çaldığı her cep telefonu için ecstacy hap verdiği öğrenildi. Kamil S.'nin merkez Osmangazi ilçesinde park halinde bir otomobili çalması da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. İki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet