09 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

"BÜYÜKORHAN TURİZM MERKEZİ OLACAK"

AK Parti Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, ilçede yapacaklarını açıkladı...

"Büyükorhan turizm merkezi olacak"

29 Mart 2019 Cuma 16:11

AK Parti Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, 31 Mart günü seçimde büyük fark atacaklarını ve seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi. İlçede yapacakları hizmetleri açıklayan Korkmaz, "İlçemizdeki termal suyu değerlendirerek, Büyükorhan'ı kalkındıracağız." dedi.
 
Bursa haber...
 
Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakının AK Partili belediye başkan adayı Ahmet Korkmaz, halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyledi.
 
AK Parti ilçe başkanlığından istifa ederek, belediye başkan adayı olan Korkmaz, hükümetin desteğiyle ilçedeki eksiklikleri en kısa zamanda gidereceği vaadinde bulundu. İlçede yarım kalmış yatırımların tamamlayacaklarını vurgulayan Korkmaz, "Büyükorhan, Bursa'nın önemli ilçelerinden biri. İlçemizde çok değerli termal su kaynaklarımız bulunuyor. Belediye ve özel teşebbüs işbirliğiyle bu termal kaynağı, turizme kazandıracağız. İlçemizin turizmden pay almasını sağlayacağız. Bu sayede hem Büyükorhan'da istihdam yaratmış olacak, hem de ilçemizin gelirlerini artırmış olacağız." diye konuştu.
 
 
Bursa haber...
 
Göreve geldikten sonra mahallelerin altyapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarını ifade eden Ahmet Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İlçemizin sorunlarını ve vatandaşların talebini yakından biliyorum. Ekibimle birlikte yapılacak çalışmalar için yol haritası çıkardık. İlçemizdeki 43 mahallenin alt yapısı iki buçuk yılda tamamen bitecek. İlçe merkezinde asfaltsız yol kalmayacak. Tüm mahallelerde sıcak asfalt yapacağız. Meydan projemiz var, onu hayata geçireceğiz. Yarım kalan güneş enerjisi tesisini tamamlayarak, faaliyete geçireceğiz. İlçemize et entegre tesisi kuracağız. Büyük bir futbol sahası yapacağız."
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet