18 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

BURSA'DA YANARAK CAN VERDİLER

Feci kazada ortalık savaş alanına döndü

Bursa'da yanarak can verdiler

23 Eylül 2017 Cumartesi 12:15

Bursa-İzmir yolu üzerinde meydana gelen kazada, tiner ve boya yüklü TIR, karşı şeride geçerek 2 otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yanarak öldü.
 
Bursa haberleri...
 
Feci kaza, sabaha karşı 04:30 sıralarında Karacabey ilçesine bağlı Çingençeşme yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Bursa yönüne seyreden S.M. idaresindeki boya ve tiner yüklü TIR kontrolden çıktı. Yol ortasındaki demir bariyerleri aşan TIR, karşı şeritten gelen 2 otomobile çarptı. TIR ve çarptığı otomobillerden biri alev aldı. TIR'daki kimyasal maddelerin de patlamasıyla ortalık adeta savaş alanına döndü.
 
TIR'ın dorsesinin altında sıkışıp, alev alev yanan 16 R 1772 plakalı otomobilde bulunan Tuncay Karaduman ile Orhan Tilki yanarak can verdi. TIR sürücüsü S.M. ise yaralandı.
 
 
Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Sabaha kadar süren çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü.
 
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
 
Yanarak can veren 2 kişi Karacabey ilçe Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kapanan yol sebebiyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Enkazın kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.
 
 
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet