04 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

BURSA'DA VAHŞET!

Bursa'da 5 yavru kedi öldürüldü...

Bursa'da vahşet!

07 Mayıs 2019 Salı 15:31

Bursa'da bir apartmanın sığınak kısmında apartman sakinleri tarafından bakılan 5 yavru kedi, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kafalarına vurularak öldürülmüş halde bulundu. Yavrulardan 2'sinin kafaları koparıldığı görüldü.

Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Güneştepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın sığınak kısmında beslenen yavru kediler apartman görevlisi tarafından ölü bulundu.  5 Yavru kedinin anneleri olmadığı sırada kafalarına vurularak öldürüldüğü belirlendi. Kedilerden 2'sinin ise kafalarının kopartıldığı görüldü.Kopan 2 kafa ise sığınakta bulunamadı.

Bursa haber...

Bursa haber...

Apartman sakinlerinin tepki gösterdiği olayda anne kedi ise yavrularını yaladı. Kedilerin 1 aydır burada apartman sakinleri tarafından bakıldığında 1 hafta sonra da sahiplendirileceğinden bahseden apartman görevlisi Ramazan Taş, "Biz bunlara burada bakıyorduk. Apartmandan 2-3 kişi şikayet etti. Daha sonra sahiplendirmeye karar verdik ve bu Cuma günü yeni yuvalarına götürecektik. Buranın anahtarı sadece apartman sakinlerinde var. Yapanların bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bursa haber...

Bursa'nın Güneştepe mahallesinde meydana gelen bu olaya vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet