05 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

BURSA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Narkotik polisi 14 kişiyi gözaltına aldı...

Bursa'da uyuşturucu operasyonu

10 Mart 2020 Salı 16:20

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda, 14 kişi gözaltına alındı.   

Bursa haber...

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda ise, 100 gram metamfetamin, 53 adet ecstasy tablet, bir miktar sentetik kannabinoid, esrar, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 420 lira ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 14 kişiden 5’i hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. Y.T., B.Ç., A.Ç. ve B.Ö. isimli şahıslar, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yakalanan Ö.K.D. ve G.G. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.D., R.Y. ve A.S. isimli şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet