14 Ekim 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C

BURSA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Şüphelilerin evine eş zamanlı baskın yapıldı

Bursa'da uyuşturucu operasyonu!

26 Eylül 2018 Çarşamba 16:05

BURSA'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu ile 4 ruhsatsız tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi, tutuklandı.

Bursa haber...

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonda, kapıları koçbaşı ile kırarak içeri giren polisler; B.M., H.C. ve C.Y.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, aralarında Glock marka tabancanın da bulunduğu ruhsatsız 4 tabanca ile 1 pompalı tüfek ve 57 fişek; 113 uyuşturucu hap, 14 gram metamfetamin ve bir miktar sentetik kannobinoib ele geçirildi.

BURSA DA UYUSTURUCU OPERASYONUNDA UC KISI POLIS TARAFINDAN YAKALANDI. SUPHELLER ADLEYEYE CIKARTILDILAR. SUPHELILERDEN IKISI TUTUKLANDI. SUPHELILERDIN EVLERINDE SILAH VE UYUSTURUCULAR ELE GECIRILDI. (FOTO: BURSA-DHA)

Bursa haber...

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan ve 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye çıkarılan B.M. isimli kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 2 sanık tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet