16 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

BURSA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Polis köpeği Alfa, otomobilde gizlenen uyuşturucuyu buldu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu!

18 Haziran 2017 Pazar 10:52

Bursa'da polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı. Otomobide gizlenen uyuşturucuyu, Alfa adlı polis köpeği ortaya çıkardı.
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım'daki Elmasbahçeler Mahallesi’nde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araçtaki İ.H.T., R.G. ve S.O.’nun üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen 'Alfa' adlı köpekle otomobilde yapılan aramada arka koltuk altına gizlenen 2 kilo esrar bulundu.
 
Ankara Yolu Caddesi Yüksek İhtisas Kavşağı’nda durdurulan araçtaki Ö.T. ve M.K.’nın üzerinde de bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
 
İki olayla ilgili yürütülen çalışmalarda R.Y., E.Ü., N.Ö., T.G., M.A.K., C.A., V.S. ve C.Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 35.4 gram metamfetamin, 30.5 gram esrar, 14 gram bonzai ve bir miktar ecstasy hap ele geçirildi.
 
 
Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i hakkında, "Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet