19 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

BURSA'DA ULAŞIMA BAYRAM İNDİRİMİ

Bursalılar Ramazan Bayramı'nda indirimli yolculuk edecek...

Bursa'da ulaşıma bayram indirimi

16 Mayıs 2019 Perşembe 19:49

Bursa'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda öğrenciler, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak. Ramazan Bayramı'nda ise tüm Bursalılar yüzde 50 indirimli yolcu edecek.
 
Bursa haber...
 
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı. Başkan Alinur Aktaş’ın yönettiği toplantı, öğrenciler için sürpriz bir karar çıktı. Alınan karara göre; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda tüm öğrenciler, toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bedelsiz ulaşım imkanı, BursaKart ile ulaşım sağlayan toplu ulaşım araçlarında BursaKart kullanan kişiler için geçerli olacak.
 
RAMAZAN BAYRAMI'NDA YÜZDE 50 İNDİRİM
 
Toplantıda ayrıca Ramazan Bayramı’nda Bursalıların toplu ulaşım araçlarından yüzde 50 indirimle yararlanması da karara bağlandı. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü geçerli olacak olan indirimle ilgili karar, oybirliğiyle kabul edildi.
 
 
YENİ DAİRE BAŞKANLARI TANITILDI
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Meclis toplantısında atamaları yeni yapılan daire başkanlarını da meclis üyelerine tanıttı.
 
Başkan Aktaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na Numan Şeker, Park Bahçeler ve Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Hakan Bebek, Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’na Cengiz Akyol ve Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Daire Başkanlığı’na da Muhammet Kürşak Gürsoy’un atandığını söyledi. Aktaş, Muammer Karaduman, Nalan Fidan, Yetişkan Keskin, Düşünsel Şentürk, Aziz Elbas ve Habip Aslan’ın ise normal daire başkanı olarak görevlerine devam edeceğini açıkladı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet