20 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara16°C

BURSA'DA TRAFİK KABUSU

Sürücüleri çileden çıkardı

Bursa'da trafik kabusu

13 Kasım 2016 Pazar 00:18

Bursalı sürücülerin trafikte yaşadığı kabus her geçen gün büyüyerek devam ediyor.
Özellikle ana arterlerde yaşanan sıkışıklık sürücüleri çileden çıkarıyor. Bursa İzmir yolu istikameti, Acemler mevkinde çift yönlü yaşanan sıkışıklık her geçen gün daha da çekilmez hale geliyor.
 
SÜRÜCÜLER İSYAN EDİYOR
 
Yıldırım'dan Nilüfer ilçesine ulaşmanın neredeyse 1 saati bulduğunu belirten Bursalı sürücüler Bursa Büyükşehir belediyesine tepki gösteriyor.
 
Trafik yoğunluğuna isyan eden Bursalılar; "Büyükşehir belediyesi bırakın alternatif yol yapmayı mevcut bazı yolları bile daraltıyor. Nüfusu 20 milyonu bulan İstanbul'da bile bizim Bursa'da her saat karşılaştığımız tablo artık nadir görülüyor.
Bugün yetmeyen yollar önümüzdeki yıllarda ne hale gelecek acaba? Bursayı yönetenler bunu düşünmüyor mu" diye tepkilerini dile getirdiler.
BAŞKAN ALTEPE, SUÇU VATANDAŞA ATMIŞTI
 
Geçtiğimiz haftalarda trafik konusunda eleştirilere cevap veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle kavşak ve bağlantı noktalarında sabah ve akşam lokal kilitlenmelerin yaşandığını belirterek, bunun genellikle işe gidiş ve dönüşlerde tek kişilik araç kullanımından kaynaklandığını söylemişti.
Başkan Altepe, "Bursa coğrafyasına baktığımızda, merkezde 600 bin kişi olması lazım. Fakat 2 milyon 300 bin insan var. Bursa'nın yoğunluğu ve sıkıntısı bitmiyor. Ulaşım her zaman en büyük problem oldu."demişti.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet