11 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

BURSA'DA 'TORPİL' KRİZİ!

Kaçak yapı yeniden yerine kondu

Bursa'da 'torpil' krizi!

26 Mart 2018 Pazartesi 14:54

Bursa'nın göbeğine bir gece ansızın saplanan kaçak prefabrik çay ocağı yeniden faaliyete başladı. Osmangazi Belediyesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı geçtiğimiz günlerde kaldırmıştı.
 
'Üst düzey torpille' yeniden yerine konulduğu iddia edilen kaçak yapı Bursa'da büyük tartışma yarattı.
 
Bursa haber...
 
Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde çay ocağı olarak kullanılan prefabrik çay ocağını kaçak olduğu gerekçesiyle kaldırmıştı.
 
Ancak bahsi geçen yapı bir kaç gün önce tekrar yerine konularak faaliyete başladı.
 
MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Kaçak olduğu için Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından kaldırılan fakat çok kısa süre önce tekrar yerine monte edilen Cumhuriyet Caddesi üzerinde çay ocağı olarak kullanılan prefabrik yapı için Osmangazi Belediye Başkanlığı kamuoyuna bilgilendirme açıklamasını acilen yapmak zorundadır." dedi.
 
 
Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi'nde Milli Emlak'a ait olan arazi üzerine kaçak olarak yerleştirilmiş prefabrik yapıyı bir süre önce kaldırmıştı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olarak çay ocağı olarak kullanıldığı belirlenen prefabrik yapı, iş makinesi ile yerinden sökülerek taşıma aracına yüklenmişti.
 
 
 
Kaçak olduğu belirtilen prefabrik yapı, yeninden yerine kondu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet