18 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

BURSA'DA TECAVÜZ DEHŞETİ!

Skandalda yeni perde!

Bursa'da tecavüz dehşeti!

18 Şubat 2017 Cumartesi 15:38

Bursa'nın İznik ilçesinde İmam Hatip lisesinde eğitim gören ve kısmi algılama güçlüğü çektiği belirten genç kıza tecavüz ettiği öne sürülen 4 lise öğrencinin tutuklanmasının ardından bugünde Okul müdürü ve müdür yardımcısının görevden alındığı öğrenildi.
 
İznik'te, İznik İmam Hatip Lisesi 2.nci sınıfa giden M.B.'ye tecavüz ettiği öne sürülen 2'si aynı okuldan 17 yaşındaki toplam 4 lise öğrencisi açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 
 
DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR
 
İlçe halkını ayağa kaldıran tecavüz skandalı ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Yaşanan tecavüz olayının 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlarından itibaren yaşandığı, hatta iğrenç olayın bir defasında da okulun yurdunda gerçekleştiği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler üzerine okul müdürü ve müdür yardımcı görevden uzaklaştırıldı.
 
BİR TECAVÜZ OLAYI DAHA!
 
Geçen yıl aynı okulda bir öğrencinin daha tecavüze uğradığı iddia edildi. Genç kızın hamile kalmasıyla ortaya çıkan tecavüz skandalı sonrası öğrenci kızın tecavüzcüsüyle evlendirildiği, olayın okul ve ilçe idarecilerinin araya girmesiyle üstünün kapatıldığı iddia edildi.
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet