02 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

BURSA'DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Hayvanlar için yiyecek bırakıp, sağlık durumlarını kontrol ettiler.

Bursa'da sokak hayvanları unutulmadı

17 Ocak 2019 Perşembe 17:47

Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki, hayvanlar için pek çok noktaya arama kurtarma ekipleri tarafından yiyecek bırakıldı, sağlıkları kontrol edildi.

Bursa haber...

Yurdun dört bir yanında soğuk havaların kendisini göstermesi sokakta yaşayan hayvanları da zorlamaya başladı. Ağır kış şartları altında yiyecek bulmakta zorlanan ve günlerce aç kalan sokak hayvanlarına ise ANDA Arama Kurtarma ekipleri yardım eli uzattı.

Bursa haber...

Özellikle soğuk havanın etkisini bir hayli artırdığı Uludağ eteklerindeki birçok noktaya yiyecek bırakan ekipler, ayrıca bölgede yaşayan hayvanların genel sağlık durumlarına bakıp yaraları olup olmadığını da kontrol etti.

BURSA'DA ULUDAG'IN ETEKLERINDEKI PEK COK NOKTAYA ARAMA KURTARMA EKIPLERI TARAFINDAN YIYACAK BIRAKILDI . BOLGE ETRAFINDAKI EVSIZ HAYVANLARIN SAGLIGI ISE KONTROL EDILDI - FOTO: AYDIN KURMUS - BUYUKORHAN,(BURSA) - DHA

Ekip üyeleri, soğuk havalarda insanların evsiz hayvanlara karşı daha duyarlı olmalarını ve şehrin birçok noktasında bulunan noktalara yiyecek bırakmalarını tavsiye etti.

BURSA'DA ULUDAG'IN ETEKLERINDEKI PEK COK NOKTAYA ARAMA KURTARMA EKIPLERI TARAFINDAN MAMALAR BIRAKILDI. BOLGE ETRAFINDAKI EVSIZ HAYVANLARIN SAGLIGI ISE KONTROL EDILDI - FOTO: AYDIN KURMUS - BUYUKORHAN,(BURSA) - DHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet