03 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

BURSA'DA OKULDA TACİZ

Skandal olayla ilgili soruşturma başlatıldı....

Bursa'da okulda taciz

07 Haziran 2022 Salı 17:13

Bursa'da bir okulda dansöz oynatılmasından sonra, yeni bir skandal ortaya çıktı. Bir okulda iki kız çocuğunun tacize uğradığı iddia edildi. Üst üste gelen haberler, Bursa'da "Milli Eğitim'de neler oluyor?" sorularına yol açtı.

Bursa haber...    

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir Ortaokulda, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) çalışanı bir kişinin iki kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edildi.

Olay kız öğrencilerin, ailelerine söylemesi ile ortaya çıktı. TYP çalışanı kişinin tacizine uğradıklarını ileri süren öğrencilerin dün akşam okul binasında polise ifade verdikleri öğrenildi.

ADLÎ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, “Bize gelen bilgiye göre, TYP çalışanı bir kişi, 5 yaşındaki çocuğumuzu kucağına oturtmuş” dedi.

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, 4 kız çocuğunun mağdur olduğu iddiasına ise, “İki kız çocuğu” diye yanıt vererek, konuyla ilgili ivedilikle adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Bursa'da dün de bir okulda düzenlenen gecede, dansöz oynatıldığı ortaya çıkmış, görüntüler büyük tepki çekmişti. Skandalın Türkiye gündemine oturmasının ardından, ilgili kişiler görevden alınmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet