14 Mayıs 2024
  • Bursa9°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara7°C

BURSA'DA LYS HEYECANI

Ailelerde ter döktü

Bursa'da LYS heyecanı

10 Haziran 2017 Cumartesi 12:23

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı'nca (ÖSYM) düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavıyla saat 10.00'da başladı. Adaylar içerde ter dökerken aileleri ve yakınları da dışarıda sınav heyecanını yaşadı. 

Bursa’da LYS maratonu heyecanı

LİSANS Yerleştirme Sınavı’na (LYS) Bursa'da giren öğrenciler sabahın erken saatlerde sınava girecekleri okula gitmek için yollara düştü. 09.45’te kapıların kapandığı okullarda bazı öğrenciler sınava son dakikada yetişti.
Bursa’da LYS’ye girecek öğrenciler sınava girecekleri okullara yetişmek için erken saatlerde yola koyuldu. Sınavın yapılacağı okullarda geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehir genelinde trafik yoğunluğu yaşandı. Saat 10:00’da başlayan ve 09.45’te okulda hazır bulunmaları gereken adayları aileleri de yalnız bırakmadı. Bazı adayların ise koşarak geldikleri okullarında sınava son dakikada yetiştikleri gözlendi. Çocukları sınavda ter döken ailelerin de heyecanları yüzlerinden okundu.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde de LYS heyecanı yaşandı. Adaylar LYS’ye girecek öğrenciler sınav merkezilerine yetişebilmek için koşturdu. Adayların aileleri ise sınav merkezleri önünde Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet