08 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara7°C

BURSA'DA KORONA BİR CAN DAHA ALDI

Ünlü sanatçı Cevdet Bağca'nın ağabeyi, yaşamını yitirdi...

Bursa'da korona bir can daha aldı

12 Nisan 2020 Pazar 21:54

Bursa'da 20 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan 66 yaşındaki Fazıl Bağca, Bursa Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bağca'nın ünlü söz yazarı ve yorumcusu Cevdet Bağca'nın ağabeyi olduğu öğrenildi.  

Bursa haber...

Orhangazi Devlet Hastanesinde görev yapan bir hemşirenin de babası olan ve Orhangazi’de görülen ilk koronavirüs pozitif vakası olan 66 yaşındaki Fazıl Bağca, Orhangazi’de korona testinin pozitif çıkmasından sonra Bursa Şehir Hastanesine sevk edilmiş ve burada yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 15 gündür yoğun bakım ünitesinde koronavirüse karşı yaşam mücadelesi veren Fazıl Bağcı bugün hayatını kaybetti.  
 
Orhangazi’de yaklaşık 20 gün önce ilk koronavirüs vakası olarak belirlenen ve bugün Bursa Şehir Hastanesinde hayatını kaybeden 66 yaşındaki Fazıl Bağca, ünlü söz yazarı Cevdet Bağca’nın ağabeyiydi. Ünlü söz yazarı Cevdet Bağca, ağabeyi Fazıl Bağca’nın ölümünü sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

cevdet-(1).jpg

Cevdet Bağca paylaşımında "Kıymetli abim, Fazıl Bağca’yı kaybettim. Hastane süresince emeklerini esirgemeyen bütün doktorlar ve sağlık emekçilerine sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet