14 Mayıs 2024
  • Bursa9°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

BURSA'DA KORKU DOLU ANLAR!

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun vazgeçirdi...

Bursa'da korku dolu anlar!

29 Eylül 2017 Cuma 17:34

Bursa'da bir kişi, Setbaşı Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak intihar girişimde bulundu. İntihar girişimi çevredeki vatandaşlara korKu dolu anlar yaşatırken, 35 yaşındaki Berker F.'yi, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun intihardan vazgeçirdi.
 
Bursa son dakika haberleri...
 
Gökdere üzerindeki Setbaşı Köprüsü'nün korkuluklarına çıkan Berker F. intihar girişiminde bulundu. Bu sırada evine gitmekte olan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, aracından Berker F.'yi gördü ve ikna etmek için yanına gitti. Bunalıma girdiğini ifade eden Berker F., "Annem, babam olmadığı için yaşamak istemiyorum. Benim evim bile yok. Sokaklarda kalıyorum. Ama polisler de yanlış anlıyor. Allah var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” dedi.
 
BURSADA KOPRU KORKULUKLARINA CIKARAK INTIHAR ETMEK ISTEYEN BERKER F.'YI MILLETVEKILI BENNUR KARABURUN KARARINDAN VAZ GECIRDI FOTO BURSA DHA
 
"GÖRÜNCE DAYANAMADIM"
 
Tekerlekli sandalyesi ile Berker F.'nin yanına iyice yaklaşan ve kısa sürede onu ikna eden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, “Bazen insanlar psikolojik bunalıma giriyorlar. Ben de buradan arabamla geçiyordum. Görünce dayanamadım. Biraz kendisi ile konuştuk. Devlet olarak üzerimize ne düşerse yapacağız, kendisine destek olacağız.” diye konuştu.
 
BURSADA KOPRU KORKULUKLARINA CIKARAK INTIHAR ETMEK ISTEYEN BERKER F.'YI MILLETVEKILI BENNUR KARABURUN KARARINDAN VAZ GECIRDI FOTO BURSA DHA
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet