18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

BURSA'DA KAYIP ALARMI!

Kayıp kadın, 15 saat sonra eve döndü...

Bursa'da kayıp alarmı!

15 Kasım 2017 Çarşamba 13:26

BURSA'nın Büyükorhan ilçesinde, ormana mantar toplamaya giden Şükriye Özger (70), evine dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ekipler arama çalışması yaparken, Özger, yaklaşık 15 saat sonra bitkin bir halde evine geldi.
 
Bursa haberleri...
BURSA’NIN BUYUKORHAN ILCESI YENICE MAHALLESINDE DUN OGLE SAATLERINDE EVINDEN ORMANLIK ALANA MANTAR TOPLAMAYA DIYE CIKAN 70 YASINDAKI SUKRIYE OZGER 15 SAAT SONRA BITKIN BIR HALDE EVINE DONDU. EKIPLER OZGER'I BULMAK ICIN SEFERBER OLDU. FOTO BURSA DHA
Büyükorhan ilçesi Yenice mahallesindeki evinden dün saat 11.30 sıralarında ormanlık alanda mantar toplamak üzere ayrılan Şükriye Özger akşam dönmeyince, ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Özger'i bulmak için jandarma, Bursa Arama Kurtarma ve Spor Kulübü Derneği (BAKUT), AFAD ve AKUT ekipleri ile mahalle sakinleri seferber oldu. Ancak çalışmalardan sonuç çıkmadı. Yapılan aramalarda bulunamayan Şükriye Özer ise saat 02.30 sıralarında evine döndü. Soğuk havada üşüyen ve konuşmakta zorluk çeken Özer, 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet