20 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara14°C

BURSA'DA İNTERNET ÇİLESİ!

Türk Telekom'dan internet ve telefon hizmeti alan bazı müşteriler, zor günler yaşıyor...

Bursa'da internet çilesi!

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:39

Bursa'da Türk Telekom'dan internet ve telefon hizmeti alan bazı müşteriler, zor günler geçiriyor. Teknik arıza nedeniyle bazı işyerlerinde internet ve telefon kesintisi yaşanıyor.
 
Bursa haber...
 
Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mat sokakta bulunan internet ve telefon kullanıcıları Türk Telekom'daki arıza nedeniyle bir haftadır hizmet alamıyor. Özellikle bölgedeki iş yerleri, günlerdir devam eden internet kesintisi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.
 
Türk Telekom müşteri hizmetlerini defalarca aradıklarını ancak bugüne dek olumlu bir sonuç alamadıklarını belirten bölge sakinleri, "İletişim çağında iletişimsiz kaldık." diye tepkilerini dile getirdiler.
 
Bir haftayı aşkın bir süredir sabit telefon ve internet hizmeti alamadıklarını kaydeden çevredeki iş yeri sahiperi, " Günlerdir telefon ve internet hizmeti alamıyoruz. Türk Telekom müşteri servisini aradık. Kablo koptuğunu söyledik. Ancak bir türlü gelip onarmadılar. Bugün tekrar aradık. Bir hafta daha beklememizi söylediler. Ne yapacağımızı şaşırdık. İletişim çağında dünya ile iletişimiz kesildi. Bir kabloyu tamir etmek 15 gün mü sürer? Yetkililerin bu sorunumuzu biran önce çözmesini istiyoruz." diye konuştular.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet