18 Mayıs 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

BURSA'DA 'HIRSIZ KARDEŞLER' OPERASYONU!

Bu kez kaçamadılar...

Bursa'da 'hırsız kardeşler' operasyonu!

02 Ekim 2017 Pazartesi 17:49

Bursa'da iki ayrı iş yerinden hırsızlık yapan 2 kardeş polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameralarınca görüntülenen 29 yaşındaki Gökhan U. ve kardeşi 20 yaşındaki İdriscan U., gözaltına alındı.
 
Bursa haberleri...
 
Yıldırım İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Medeni Baş ve Muhammed Dudak adlı esnaflar, cep telefonu satışı yaptıkları iş yerlerinde meydana gelen ıhrsızlık olaylarıyla ilgili olarak polise şikayette bulundu.
 
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven-Tim ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İki ayrı iş yerinde hırsızlık yapan şüphelilerin, aynı suçtan aranan Gökhan U. ve kardeşi İdriscan U. olduğu belirlendi.
 
Şüphelileri yakalamak için araştırma başlatan Güven-Tim ekipleri, İdriscan U.'nun iki ayrı araç kiraladığını tespit etti. Plaka tanıma sistemi kayıtlarından aracın yerini belirleyen ekipler, şüphelileri dün akşam saatlerinde Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde yakaladı.
 
 
Şüpheli kardeşlerin, jandarmada da hırsızlıktan kayıtlarının bulunduğu ve arandığı öğrenildi. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan şüpheliler, önceki suçlarından sorgulanmak üzere jandarma ekiplerine teslim edildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet