28 Eylül 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara12°C

BURSA'DA HIRSIZ HIRSIZI VURDU!

Çaldığı motosikleti, çalmaya çalışan genci öldürdü...

Bursa'da hırsız hırsızı vurdu!

07 Ekim 2017 Cumartesi 19:24

Bursa’da bir ay önce çaldığı motosikleti çalmaya çalıştığı iddia edilen 20 yaşındaki Y. Türker'i tabancayla öldüren Umut Çiftçi, yakalandı.
 
Bursa haberleri...
 
Nilüfer ilçesi’de bir işyerini önünde park halinde bulunan motosiklet geçen Eylül ayında Umut Çiftçi ile arkadaşları B.Ö. ve C.D. tarafından çalındı. Üç arkadaş, Demirtaş Barajı mevkiine gitti, motosikleti park edip, meyve bahçesinde oturmaya başladı. Bu sırada Y. Türker, iddiaya göre motosikleti çalmak istedi.
 
Durumu fark eden 3 arkadaş ile Y. Türker arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Umut Çiftçi, yanındaki ruhsatsız tabancayla Türker'e ateş etti. Ağır yaralanan Y. Türker, çevredekilerin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
 
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
 
Olayın ardından kaçan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Umut Çiftçi ile arkadaşı C.D.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden Çiftçi, emniyetteki ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. İşlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, Umut Çiftçi tutuklandı, C.D. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
 
 
Jandarmanın, bir süre önce kendisini yakalamak isteyen 2 polisi tabanca ile yaralayıp kaçan B.Ö.'yü yakalamak için başlattığı arama çalışmaları sürüyor.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet