20 Eylül 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

BURSA'DA HAVA

bugün hava nasıl olacak

Bursa'da hava

30 Mart 2017 Perşembe 10:13

 
Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 20 dereceye çıkacak.
 
Sıcaklık yarın 16 dereceye inecek. Meteoroloji yetkilileri hafif sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
 
1 Nisan cumartesi Bursa'da sıcaklık yine 16 derece olacak.
 
Yağış öngörülmedi.
 
Pazar da Bursa yağmursuz bir gün geçirecek.
 
 
 
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-70 Km/sa), Kuzey Ege'de yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 20 derece. Hava kapalı. Sıcaklık yarın 16 dereceye inecek. Hafif sağanak yağış bekleniyor.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet