17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

BURSA'DA GENÇ İŞADAMI ÖLDÜRÜLDÜ

Bursa'da nişanlısının yanında saldırıya uğrayan Barış Kösa, hayatını kaybetti

Bursa'da genç işadamı öldürüldü

12 Eylül 2016 Pazartesi 15:47

Bursa’da silahlı saldırıya uğrayan genç işadamı, hayatını kaybetti. Saldırıda iki kişi de yaralandı.
 
Alınan bilgilere göre olay şöyle meydana geldi: Mustafakemalpaşa'da oto alım-satım işleri yapan Barış Kösa, nişanlısı ile bayram ziyareti için yola çıktı. Genç işadamı Yalıntaş Caddesi üzerinde daha önceden aralarında husumet bulunan Ali A. adlı kişiyle karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyünce, Barış Kösa yanında nişanlısının olduğunu söyleyerek otomobiline binip olay yerinden uzaklaşmak istedi.
 
Genç işadamının, "Yanımda nişanlım var" şeklindeki uyarılarına aldırış etmeyen Ali A., yanında bulunan pompalı tüfekle Barış Kösa’nın otomobilini kurşun yağmuruna tuttu. Barış Kösa'nın kulandığı otomobil, saldırı sonrası bir kahvehaneye çarparak durabildi. Bu sıra da kahvede oturan iki kişi de yaralandı.
 
Ali A.’nın tüfeğinden çıkan kurşunlara hedef olan Barış Kösa, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak genç işadamı tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
 
Saldırı sırasında otomobilde bulunan genç işadamının nişanlısı E.A ise, şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu. Katil zanlısı Ali A. saldırıdan sonra polise teslim olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Genç çiftin beş gün sonra düğün yapacakları öğrenildi.
 
saldiri-001.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet