03 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

BURSA'DA FECİ KAZA!

Son dakika...Ölü ve yaralılar var

Bursa'da feci kaza!

26 Mayıs 2017 Cuma 20:06

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında otomobil, yol kenarında bekleyenlerin arasına daldı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
 
Bursa son dakika...
 
Bursa Orhangazi tüneli çıkışında meydana gelen kaza, iddiaya göre şöyle gelişti: Yasser Stas (43) idaresindeki 34 MK 040 plakalı araç, tünel çıkışında yağmurdan dolayı oluşan su birikintisine girerek kontrolden çıktı. Daha sonra da bariyere çarparak durbaidi. Kaza sonrası Suriye uyruklu 4 kişi araçtan indi. İddiaya göre, şahısların araçlarından indikleri esnada, yine tünelden çıkan ve su birikintisi sebebiyle kontrolden çıkan Uğur Özsaraç idaresindeki 34 HC 6721 plakalı bir başka otomobil, önce yoldaki yayalara, ardından da duran otomobile çarptı. Feci dazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
 
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Tharwat Stas (74), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Smar Rajdo ve Yasser Stas ile yayalara çarpan otomobilde bulunan Neyzar Akkan Özsaraç (37) tedavi atına alındı.
 
Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik aksadı.
 
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet