02 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

BURSA'DA DEPREM KONUŞULDU

Alınması gereken tedbirler de anlatıldı...

Bursa'da deprem konuşuldu

07 Mart 2020 Cumartesi 15:51

Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi’nin düzenlediği “Deprem Gerçeği ve Bursa” forumunda deprem ele alındı. Görüşlerin paylaşıldığı forumda, deprem öncesi, deprem sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler de anlatıldı.

Bursa haber...


Mümin Ceyhan Bursa Kültür ve Araştırma Kütüphanesi, “Deprem Gerçeği ve Bursa” konulu bir forum düzenledi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, akademisyenler, akademik odaların başkan ve temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı forumda, deprem gerçeği ve Bursa’daki etkileri konuşuldu.

Mümin Ceyhan da, foruma gönderilen makaleler ve forumdan çıkacak bilgilerin, gelecek kuşaklara aktarılması için kitap olarak yayınlanacağını ifade etti.


Açılış konuşmalarının ardından akademisyenler, akademik odaların başkan ve temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri deprem konusunu tüm yönleriyle ele aldı. Forumda, deprem öncesi, ânı ve sonrasında yapılması gerekenler ile alınması gereken tedbirler de paylaşıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet