20 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara23°C

BURSA'DA ÇOCUKLARA CİNSEL TACİZ

Bursa Sevgi Evleri’ndeki küçük yaştaki kızlara tecavüz edildiği öne sürüldü

Bursa'da çocuklara cinsel taciz

12 Mayıs 2016 Perşembe 15:16

Bursa'daki Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Sevgi Evleri'nde kalan küçük yaştaki kızlara tecavüz edildiği öne sürüldü. Skandal olay, TBMM'ye taşındı.
 
Karaman’da Ensar Vakfı'nda meydana gelen çocukların cinsel istismara uğramasının yankıları sürerken, korkunç bir iddia da Bursa'dan geldi.
 
 
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Sırameşeler Sevgi Evleri’nde yaşları 3 ila 7 arasında değişen küçük çocukların tecavüz ve cinsel tacize uğradığını söyledi.
 
Sırameşeler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı söz konusu evlerde çalışan görevlilerin kendisine ulaşarak bilgi verdiğini kaydeden Aydın, küçük yaştaki kızlara tecavüz edildiği ve cinsel istismarda bulunulduğu yönündeki bilgileri TBMM Genel Kurulu’nda paylaştı.
 
Olayın duyulmasından sonra iki görevlenin gözaltına alındığı, bir görevlinin ise halen sorgulandığını açıklayan Aydın, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bir an önce harekete geçmesini talep ediyorum. Diğer yandan Bursa Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nün büyük bir soruşturma açmasını istiyorum. Çocuklara yönelik suçların hepsinin daha fazla üstüne gitmemizin gerektiğini bir kez daha vurguluyorum.” diye konuştu.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet