19 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

BURSA'DA CAMİDE TECAVÜZ!

İğrenç olayda, çocuğa tecavüz eden sapık tutuklandı...

Bursa'da camide tecavüz!

07 Mart 2021 Pazar 14:07

Bursa'da bir caminin gasilhane bölümünde 10 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye kalkışan bir kişi, vatandaşlar tarafından yakalandı. Yakalanma anları sosyal medyada yayımlanan sapığın, "Kız kendi istedi. İhtiyacı varmış" sözleri büyük tepki çekti.

Bursa haber...

İğrenç olay, dün saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Doktor Halil Bey Camisinin gasilhanesinden gelen sesler üzerine harekete geçen bir vatandaş, çocuğun taciz edildiğini fark etti. İsmi öğrenilemeyen vatandaşın tepkisi sonucu, kapısı açıldı ve çocuk ile H.H.Ü isimli şüpheli içeriden çıktı.

Kaçmaya çalışan H.H.Ü., kendisini yakalayan vatandaşlar tarafından dövüldü. taciz şüphelisi H.H.Ü’nün darp edildiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi  Darp edilen H.H.Ü'nün "Kız kendi istedi" sözleri vatandaşların daha da öfkelenmesine yol açtı. Polis ekipleri gelene kadar tutulan H.H.Ü,  olay yerine gelen ekiplere teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.H.Ü., çıkarıldığı mahkemece ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet