20 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara14°C

BURSA'DA BÜYÜK SU KESİNTİSİ!

Bursa'da çok sayıda mahalleye Pazar günü su verilemeyecek

Bursa'da büyük su kesintisi!

20 Ağustos 2017 Pazar 00:51

Bursa’da çok sayıda mahallede sular kesildi. BUSKİ çalışmaları dolayısıyla, kentte 20 Ağustos Pazar günü (Bugün) 30 mahalleye su verilemeyeceği öğrenildi.
 
Bursa son dakika haberi...
 
BUSKİ'den yapılan açıklamaya göre; 20 Ağustos Pazar günü 00.00 ile 13.00 arası Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki 30 mahalleye su verilemeyeceği bildirildi.
 
Açıklamada, "BUSKİ Genel Müdürlüğümüz Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında 20.08.2017 Pazar günü saat 00:10 ile 13:00 saatleri arasında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerimizin bazı mahallelerinde su kesintisi uygulanacaktır." denildi.
 
 
 
Bursa son dakika haberleri...
 
Su kesintisi yaşanacak bölgeler şöyle:
 
Osmangazi ilçesinde; Çekirge, Hamzabey, Kocacanip, Osmangazi, Reyhan, Tuzpazarı, Şehreküstü, Tahtakale, Nalbantoğlu, Alacamescit, Kayhan ve Hocaalizade mahalleleri ve civarı.
 
 
YILDIRIM DA ETKİLENECEK
 
Yıldırım ilçesinde ise, Yeşil, Kurtoğlu, Meydancık, Hocataşkın, Emirsultan, Davutkadı, Hacıseyfettin, Mehmet Akif Ersoy, Baruthane, Yediselviler, Eğitim, Değirmenlikızık, Selçukbey, Siteler, Mimar Sinan, Güllük, Yeşilyayla ve Sinandede mahalleleri ve civarı.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bursa Manşet